onsdag 23. november 2011

Pasta med røkelaks a`la Elisabeth

Elisabeth har delt denne oppskriften med oss og sier at dette er en enkel måte å få i barna fisk, og veldig lettvindt!

Her slumper hun bare på mengder.

Dette trenger du/handleliste:

- Barilla Spaghetti
- Asparges
- Røkelaks
- Fløte
- Rødløk
- Hvitløk
- Parmesan

Slik gjør du:
Steker først Asparges i panna. Når denne er nesten klar, putter du oppi hakket rødløk og hvitløk.

Så har du oppi Fløten og koker denne inn til en kremet konsistens. Mens denne gjør seg ferdig koker du ferdig pastaen. Når sausen er klar har du i røkelaks, og lar den trekke så den blir lyserosa,kun et par minutter .Kan gjerne smake til med litt krydder, chillipulver, salt og pepper.
Til slutt vender du alt sammen, og drysser fersk revet Parmesan på toppen.
Elisabeth anbefaler også et dryss Gastromat oppå.

Lykke til!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar