Jeg syns tapas er veldig grei mat å lage til selskaper hvor det både er voksne og barn, fordi man som regel finner noe man liker på et tapasbord. Her kommer et par oppskrifter til tapasbordet:
Lefseruller med laks
Dette trenger du:
- Lefser
- Philadefiaost
- Rødløk
- Røkt laks
- Tapasstikkere/ runde tannstikkere
Slik gjør du:
![]() |
Hakk rødløk og skjær opp røkelaksen |
![]() |
Smør rikt med philadelfiaost på hele lefsen. |
![]() |
Legg litt hakket rødløk på midten og rikelig med oppskjært røkelaks oppå løken. |
![]() |
Rull lefsen og skjær til passe biter. |
![]() | |||||||||
Stikk tannstikkere i bitene slik at lefserullen holder seg sammen. Klare til å nytes! |
Tortillalefser med spekeskinke
Dette trenger du:
- Tortillalefser
- Philadelfiaost
- Rødløk
- Hvitløk
- Ruccolasalat
Slik gjør du:
![]() |
Bruk en hvitløkspresse og press hvitløk oppi philadelfiaosten og rør rundt |
![]() |
Smør philadelfiaosten utover hele tortillalefsen. |
![]() |
Legg ruccolasalat på lefsen. |
![]() |
Legg deretter hakket rødløk og spekeskinke oppå. |
![]() | |
Rull lefsen og skjær i passe biter. Stikk tannstikkere gjennom rullene slik at de sitter sammen. Klar til servering! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar