torsdag 24. november 2011

Lunds bogskinke og blomkål i ostesaus

Familien Lund er glad i denne og jeg  har prøvd den i min familie også. Her likte alle sammen det, og spesielt far i huset!

Dette trenger du/handleliste:

- Bogskinke/piknicskinke påboks
- Hvit saus (mel, smør, melk, salt)
- Blomkål
- Revet muskatnøtt
- pepper
- Ost (Norvegia eller Jarlsberg e.l.)
- Poteter

Slik gjør du:
Kok blomkål "al dente", hihi. Lag hvit saus, helst fra bunnen av. Tar 5 min. (smelt 3 ss smør, 3 flate ss mel, spe med melk og kokekraft fra blomkålen til passe tykkelse). Ha litt revet muskattnøtt, salt, pepper og ost i sausen. Ann Helen slumper, men tipper 100-150 gr. Tilsett skinken i biter. Geleen må også med, den blir til kraft.
Server med kokte poteter og blomkål.

Lykke til! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar