onsdag 23. november 2011

Kylling currywok

Dette trenger du/handleliste:

-400 gram kyllingfileer
-Ca.4-500 gram hodekål
-1 paprika
-2 gulerøtter
-2 ts red currypaste
-1 1/2 ts fishsauce
-2 ts oystersauce
-1 boks/kartong kokosmelk
-2 plater eggnudler
-Olje til steking/woking

Slik gjør du:

Finn frem en stor wok og varm opp oljen. Stek kyllingfileeten som du har skjært opp i terninger. Når kyllingen er gjennomstekt tilsetter du kål som du har strimlet, strimlet paprika og strimlet gulerøtter (del en gulerot i tre og del hver av de tre bitene i tre-fire på langs)som du woker til de er mykere. La grønnsakene beholde litt sprøhet.

Samtidig koker du nudlene. Når nudlene er ferdig kokt tømmer du av vannet og blander de inn i resten av woken.

Rør inn curry, fishsauce og oystersauce. Vær nøye med å blande inn ordentlig. Til slutt tilsetter du kokosmelken og lar alt godgjøre seg noen minutter på svak varme.

Kos dere! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar