onsdag 23. november 2011

Elisabeths kremede pastasalat med kylling og fetaost

Denne er bare så god! Jeg har fått den til lunsj hos min nabo og venninne Elisabeth. Hun lager den til hele familien sin og barna hennes elsker den!

Dette trenger du/handleliste:

- 1,5 dl kesam
- 1 dl matfløte
-200 g kylling uten ben
- 100 g bacon i skiver
- 2 stk vårløk
-1 stk rød paprika
- 100 g fetaost (evt. annen ost)
- 0,5 ts salt
- grovmalt pepper

PESTO:
- 2 fedd hvitløk
- 50 g pinjekjerner
- 1 potte basilikum
- 1 dl olivenolje
-100 g parmesan
- salt


Slik gjør du:
Kok pasta etter anvisning på pakken. Skyll i kaldt vann og la renne godt av.

Bland sammen kesam og fløte.

Del opp grillet kylling i biter.

Stek bacon og del i biter. Legg det på kjøkkenpapir slik at fettet renner godt av.

Skjær vårløk, paprika og ost i terninger.

Lag pesto: Rens hvitløk, rist pinjekernene i en tørr stekepanne (de skal ikke bli brune) og ha alt over i en hurtigmikser sammen med basilikum og parmesan. Kjør sammen og spe med olivenolje. Smak til med salt.

Vend kesam og fløteblandingen inn i godt avrent pasta sammen med pesto. Tilsett de andre ingrediensene og vend lett sammen.

Server med frisk grønn salat og godt brød.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar