fredag 3. februar 2012

Ainas namnam dressing i skjønn forening med Aases burgere

Endelig helg! I den forbindelse vil jeg dele Ainas junkutgave av Aases nydelige lakseburgere. God helg!

Lag burgerne som i Aases oppskrift (valgfritt krydder). http://matforbarnefamilier.blogspot.com/2012/01/hei-folkens-er-det-noen-som-har-spist.html

Dette trenger du til dressingen:
- 4 ss majones
- 4 ss rømme
- 1 stk tomat
- 0,5 stk rødløk
- 4 ss sylteagurk
- 2 ss gressløk
- 1 ts sennep
- 1 ts paprikapulver
 

Slik gjør du: Grønnsakene hakkes og blandes med resten av ingrediensene. Server stekte potetbåter og champignon ved siden av.

Ikke akkurat noe hokkus pokkus med andre ord!

Lykke til!

Mathilsen fra Ingvid

2 kommentarer:

  1. Synes det er utrolig synd at dere har sluttet med å legge med bilder og tips til å gjøre maten mer spennende for barna, slik som i starten med hjerteris, frukt og grønnsaker på spyd og sånn. Det var det som gjorde denne bloggen spesiell. Nå er det jo bare som en hvilken som helst matblogg... Veldig synd, for konseptet i starten var råbra!

    SvarSlett
  2. Hei Anonym:) Ja, det er jeg helt enig i! Det kommer fler bilder snart. Jeg har hatt mye på hjemmefronten i en måneds tid, så jeg har dessverre ikke rukket å prøve alle oppskriftene som sendes inn slik at jeg får tatt bilder av alt. Jeg setter stor pris på bilder av det dere lager også:) Hvis dere har bilder og lure ideer til hvordan vi kan "lure" de små til å spise mer, så send de gjerne inn via facebook eller mail! Hjerteris og matspyd var "mine", men jeg har ikke fantasi til å finne på slikt med alt vi lager. Derfor trenger jeg mer hjelp fra dere!
    Takk for innspill, jeg er helt enig med deg Anonym!

    Mathilsen fra Ingvild

    SvarSlett