Aases lakseburgere var en stor hit, så nå nøler jeg ikke med å dele denne oppskriften på suppe, som hun har delt med oss. Når man leser ingrediensene skjønner man jo at dette må bli digg!
Dette trenger du til 4-6 porsj:
- 6 cm ingefær
- 400 g sitronmarinert laksefileeter.
- 4 hvitløkfedd
- 1 stor bunt frisk koriander
- 5 bokser kokosmelk med fett
- 1 dl fiskebuljongkraft
- 1 rød chili
- 4 ss god olje
Slik gjør du:
Kjør chili, ingefær,olje og koriander i hurtikmikser til en ”pasta”.
Blandes med kokosmelk og fiskebuljongen.
Småkokes i 10 min.
Smak til med salt og pepper.
Trekk laksebitene i, ha gjerne småkuttet squash, eventuelt sukkererter skåret i ca 3 deler eller ferske asparges (topper ) som deles i ca 2.
Serveres med spelt rundstykker, valnøttbrød e.l.
Strø frisk koriander ved servering og en klatt ekte rømme.
Blandes med kokosmelk og fiskebuljongen.
Småkokes i 10 min.
Smak til med salt og pepper.
Trekk laksebitene i, ha gjerne småkuttet squash, eventuelt sukkererter skåret i ca 3 deler eller ferske asparges (topper ) som deles i ca 2.
Serveres med spelt rundstykker, valnøttbrød e.l.
Strø frisk koriander ved servering og en klatt ekte rømme.
Lykke til!
Mathilsen fra Ingvild
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar